Appian Group

Zpracování projektu interiéru, potřebné stavební úpravy a vybavení kanceláří a recepce.

Klient potřeboval zlepšit image a především změnit styl práce svých zaměstnanců, kteří pracovali v malých kancelářích po 1 - 2 pracovních místech. Rozhodla se přestěhovat do moderních prostor v budově Lighthouse, které by zaměstnancům umožnily zlepšení komunikace a spolupráce.

Klíčové požadavky klienta

Zlepšení image společnosti.

Optimalizace pracovních procesů a stylu práce zaměstnanců.

Naše řešení

Zpracovali jsme projekt interiéru, provedli nutné stavební úpravy a dodali veškeré zařízení - interiérové příčky, výtvarně zpracované polepy příček, kancelářský a sedací nábytek, recepci, atypy a květiny.

Tato reference byla realizována z výrobní řady kancelářského nábytku:

Po rekonstrukci

Appian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian GroupAppian Group

Čas na změnu Vašich kanceláří?

Napište nám a získejte svou nezávaznou konzultaci. Nebo nám zavolejte na 251 021 190.

Kontaktovat SPACE PLAN