The Clinic

Kompletní vybavení dentální kliniky.

Na základě projektu ateliéru Hans-Paul architekti jsme byli vybráni na dodávku fitoutu nově vznikající zubní kliniky, která ve svém oboru pracuje se špičkovými technologiemi. Od toho se odvíjela náročnost celé zakázky při výběru materiálů. Dodávka zahrnovala veškeré konstrukce, SDK příčky, zdvojené podlahy, podlahové krytiny, osvětlení, technologie, sanitu a dodávky interiérových prvků.

Klíčové požadavky klienta

Kompletní zajištění stavebních úprav.

Důraz na výběr materiálu vysoké kvality.

Splnění časového harmonogramu.

Naše řešení

V průběhu projektu jsme přišli s několika návrhy jak zefektivnit fungování nově vznikající kliniky. Zaměnili jsme původně navržené materiály tak, aby splňovaly požadavky klienta. Díky vyhraněnému názoru klienta byla spolupráce velmi profesionální a rychlá. Celková realizace projektu trvala 8 týdnů.

Po rekonstrukci

The ClinicThe ClinicThe ClinicThe ClinicThe ClinicThe Clinic

Čas na změnu Vašich kanceláří?

Napište nám a získejte svou nezávaznou konzultaci. Nebo nám zavolejte na 251 021 190.

Kontaktovat SPACE PLAN