Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů

Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů

Správce osobních údajů:

SPACE PLAN, spol. s r.o., se sídlem Bělehradská 347/54, Praha 2, 12000, IČ: 61505463, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 29747

Kontaktní údaje správce:

E-mail: gdpr@spaceplan.cz
Telefon: +420 251 021 190

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktních formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email.

  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely komunikace týkající se vašeho požadavku a v případě vašeho souhlasu i k zasílání obchodních sdělení (informací z oboru kancelářského designu, newsletterů, apod.).

  • Osobní údaje budeme evidovat po dobu nezbytně nutnou, ne však déle, než pomine účel jejich zpracování (např. ukončení rozesílání obchodních sdělení apod.).

  • Na svých webových stránkách budeme zpracovávat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:

  • TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
    Cookies třetích stranGoogle Analyticszískání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting)dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče

  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.

  • TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
    Cookies třetích stranGoogle AdWordsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
    Cookies třetích stranGoogle DoubleClickidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
    Cookies třetích stranFacebookidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dnů
    Cookies třetích stranAdformidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Adform, opětovné cílení reklamy (retargeting)90 dnů
    Cookies třetích stranSeznam – Sklikidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů

Co jsou soubory cookies? Cookie je malý textový soubor, který webová stránka umisťuje na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku vaší návštěvy tohoto webu. Umožňuje, aby si web zapamatoval vaše aktivity (jako např. login, jazyk, nastavení displeje a další) po předem definovanou dobu. To vám pak může zjednodušit vaše opětovné procházení webu, neboť nemusíte např. znovu vkládat přístupové údaje nebo nastavovat jazykové preference, …. Vzhledem k tomu, že díky cookies získávají vlastníci webů informace o vašich preferencích při prohlížení webových stránek, mohou vám např. prezentovat i relevantní reklamu, která odpovídá vašim potřebám. Cookies můžete ovládat sami, a to např. tím, že si potřebná nastavení práce s cookies provedete prostřednictvím vašeho internetového prohlížeče, případně si cookies smažete.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Osobní údaje zpracovává řídicí jednotka. Kromě toho mohou osobní údaje zpracovávat následující procesory pro řadič:

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/ privacy/#nosharing.


Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/ full_data_use_policy.


Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Adform A/S v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://site.adform.com/privacy-policy-optout/.


Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvnipodminky/#ochrana_spotrebitele a zde: https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi.


Galli Company s.r.o. - sídlem Radimovická 1773/15, Praha 4, 149 00

Rozvoj a správu webových stránek provádí společnost Galli Company s.r.o. v souladu se zpracovatelskou smlouvou uzavřenou se společností SPACE PLAN, spol. s r.o.


MarketUP s.r.o. - sídlem Plzeňská 345/5, Praha 5, 150 00

Nastavení reklamních systémů a zpracování cookies provádí společnost MarketUP s.r.o. v souladu se zpracovatelskou smlouvou uzavřenou se společností SPACE PLAN, spol. s r.o.


Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných IT společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích v regionu EU. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů v souladu s nařízením GDPR.

  • Vezměte na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení využití souborů cookies,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů zasláním žádosti na adresu info@spaceplan.cz,
    • na přenositelnost osobních údajů,
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost SPACE PLAN, spol. s r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv aktualizovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.

Čas na změnu Vašich kanceláří?

Napište nám a získejte svou nezávaznou konzultaci. Nebo nám zavolejte na 251 021 190.

Kontaktovat SPACE PLAN