Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů

Správce osobních údajů:

SPACE PLAN, spol. s r.o., se sídlem Bělehradská 347/54, Praha 2, 12000, IČ: 61505463, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 29747

Kontaktní údaje správce:

E-mail: gdpr@spaceplan.cz
Telefon: +420 251 021 190

Podmínky a poučení:

  1. Prostřednictvím kontaktních formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email.

  2. Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely komunikace týkající se vašeho požadavku a v případě vašeho souhlasu i k zasílání obchodních sdělení (informací z oboru kancelářského designu, newsletterů, apod.)."

  3. Osobní údaje budeme evidovat po dobu nezbytně nutnou, ne však déle, než pomine účel jejich zpracování (např. ukončení rozesílání obchodních sdělení apod.).

  4. Na svých webových stránkách budeme zpracovávat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:

TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
Cookies třetích stranGoogle Analyticszískání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting)dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče

Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.

TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
Cookies třetích stranGoogle AdWordsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranGoogle DoubleClickidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranFacebookidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dnů
Cookies třetích stranAdformidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Adform, opětovné cílení reklamy (retargeting)90 dnů
Cookies třetích stranSeznam – Sklikidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Co jsou soubory cookies? Cookie je malý textový soubor, který webová stránka umisťuje na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku vaší návštěvy tohoto webu. Umožňuje, aby si web zapamatoval vaše aktivity (jako např. login, jazyk, nastavení displeje a další) po předem definovanou dobu. To vám pak může zjednodušit vaše opětovné procházení webu, neboť nemusíte např. znovu vkládat přístupové údaje nebo nastavovat jazykové preference, …. Vzhledem k tomu, že díky cookies získávají vlastníci webů informace o vašich preferencích při prohlížení webových stránek, mohou vám např. prezentovat i relevantní reklamu, která odpovídá vašim potřebám. Cookies můžete ovládat sami, a to např. tím, že si potřebná nastavení práce s cookies provedete prostřednictvím vašeho internetového prohlížeče, případně si cookies smažete.

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

  2. Osobní údaje zpracovává řídicí jednotka. Kromě toho mohou osobní údaje zpracovávat následující procesory pro řadič:

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/ privacy/#nosharing.


Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/ full_data_use_policy.


Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Adform A/S v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://site.adform.com/privacy-policy-optout/.


Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvnipodminky/#ochrana_spotrebitele a zde: https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi.


Galli Company s.r.o. - sídlem Radimovická 1773/15, Praha 4, 149 00

Rozvoj a správu webových stránek provádí společnost Galli Company s.r.o. v souladu se zpracovatelskou smlouvou uzavřenou se společností SPACE PLAN, spol. s r.o.


MarketUP s.r.o. - sídlem Plzeňská 345/5, Praha 5, 150 00

Nastavení reklamních systémů a zpracování cookies provádí společnost MarketUP s.r.o. v souladu se zpracovatelskou smlouvou uzavřenou se společností SPACE PLAN, spol. s r.o.


Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných IT společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích v regionu EU. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů v souladu s nařízením GDPR.


Vezměte na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:

  1. vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení využití souborů cookies,
  2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  3. požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  5. požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů zasláním žádosti na adresu info@spaceplan.cz,
  6. na přenositelnost osobních údajů,
  7. v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost SPACE PLAN, spol. s r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv aktualizovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.


Máte zájem o spolupráci?

Napište nám a získejte svou nezávaznou konzultaci.
Nebo nám zavolejte na + 420 251 021 190.